امروز ستارههاي سينما براي ايفاي نقش در بيارزشترين فيلمها انتخاب ميشوند و گروهي از مردم نيز به ناچار بليت ميخرند تا طبق عادتشان با هم در سينما وقت بگذرانند در حالي که راني و اسنيکرز در دست دارند و در حين تماشاي فيلم حوصلهشان سر ميرود و گاهي SMS رد و بدل ميکنند يا چرت ميزنند.
ولع تهيهکنندگان به جذب مخاطب تا جايي پيش رفته که هنرپيشههاي تلويزيون نيز به سوي سينما کشيده شدهاند تا اندکي طعم شهرت و حضور روز جلد مجلات را بدون محدوديتهاي خاص صداوسيما تجربه کنند. از طرفي ديگر چهرههايي که روي پرده سينما رفته باشند، از تهيهکنندگان تلويزيون دستمزد بالاتري نسبت به قبل دريافت ميکنند و اين ميتواند آرزوي بسياري از آنها باشد.
ضعيف بودن و عدم جذابيت سناريوها آنها باعث شده که در پوستر تمام فيلمها فقط عکس هنرپيشهها ديده شود و محتوا يا تکنيک، نقشي در جلب نظر مخاطب نداشته باشد. رقص و آواز به شيوه فيلم فارسي، سرقت ايده از فيلمهاي هاليوودي، کپي کردن سناريو و ساخت تريلرهاي جعلي از ترفندهاي تهيهکنندگان سينما براي فروش فيلمهايشان است.
اخيرا حضور «رضا شفيعي جم» در ميان بازيگران فيلم «چراغ قرمز» باعث جذب مخاطبان بسياري به سينماها شد اما نقشي که اين بازيگر توانمند در آن ظاهر شده بود، چيزي نبود که مردم از او انتظار داشتند و از انتخاب اين فيلم پشيمان شدند.
از «شکلات داغ» با بازي «نيک کريمي»، «حامد کميلي» و «عليرضا خمسه» يک تريلر از صحنههاي خندهدار فيلم از تلويزيون پخش شد اما داستاني که مخاطبان در سينما ديدند، به هيچوجه کمدي نيست و حتي اشک تماشاگر را در ميآورد.
مشخص نيست سينماي ايران تا چه زماني قصد دزديدن ايده و گول زدن مخاطبانش را دارد تا زنده بماند، اما با اين حال شهرداري تهران براي روزهايي که سينماي ايران دوباره از نو بشکفد و ايدهساز شود و به رونق برسد، ساخت پرديسهاي سينمايي را ادامه ميدهد و تا آن زمان مردم بايد راني و اسنيکرز در دست بگيرند و فيلمهاي بيمحتوايي را تماشا کنند که در آن افراد سعي ميکنند اداي فردين را درآورند و در عين حال به يکديگر لبخند بزنند و از اين که در سينمايي مدرن با صداي دالبي ديجيتال آن مزخرفات را تماشا ميکنند، ممنون مديريت شهر تهران باشند.
انتهای پیام/